Oroclean Oordruppels Reinigend 10ml

CNK: 2433399

APB Categorie: Medisch hulpmiddel

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Oroclean Oordruppels Reinigend 10ml

Oroclean kan elke week worden gebruikt voor het schoonmaken van de gehoorgang of het verwijderen oorsmeer in het oor.
Oroclean optimaliseert de oor functies.
Oroclean reinigt het oor.

Oorsmeer is een natuurlijke stof met smerende eigenschappen. Met het ouder worden, geluidsoverlast en milieuvervuiling versnelt de productie van oorsmeer.
Het oorsmeer verhardt en vormt in sommige gevallen een stop die de normale functies van het oor aantast. Oroclean werkt door het verminderen van de hoeveelheid oorsmeer en door het wateroplosbaar te maken.

Dosering en gebruikswijze
Na het flesje in de handen te hebben opgewarmd, kantel lichtjes het hoofd en giet een paar druppels Oroclean in de gehoorgang.
Afsluiten met een wattenprop om te voorkomen dat het product uit het oor loopt. Het gebruik van de wattenprop gaat ook toelaten om het opgeloste oorsmeer te absorberen. Een paar minuten laten inwerken en vervolgens het oor spoelen met een beetje water. Na het spoelen zorg ervoor dat het oor goed wordt gedroogd met behulp van het puntje van een handdoek, zodat er geen water in het oor meer achterblijft.

Reinigt de gehoorgang grondig en verwijdert oorsmeer in het oor Caprinetriglyceride, Paraffinum Liquidum, isopropylisostearaat, Prunus Dulcis, sorbeth hexaoleaat-40, PEG-40 sorbitaan peroleaat, tocoferylacetaat, BHA

Richtprijs

€ 6,74

Gegevens

Meer informatie

EAN Code 5420031308152
Breedte 37 mm.
Hoogte 92 mm.
Diepte 25 mm.
Voorschrift Nee
APB Categorie Medisch hulpmiddel